Bereikbaarheid

Crematorium Daelhof

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van het Daelhof crematorium is makkelijk met de auto, het openbaar vervoer, de fiets of te voet. Vind hieronder meer informatie.

Met de wagen

Daelhof bevindt zich in Cargovil, in de buurt van de autokeuring. Tijdens piekuren kan je vaak tijd besparen om vanuit Willebroek, Londerzeel, Opwijk of Merchtem via Wolvertem en / of Grimbergen en ‘Verbrande Brug’ te rijden.

Parkeren is gratis. Er is een ondergrondse parkeergarage met 150 parkeerplaatsen, die directe toegang tot het gebouw biedt. De ondergrondse parkeergarage is zelden vol, zelfs als er al veel auto’s geparkeerd staan ​​op de ‘Erasmuslaan’. Voor personen met beperkte mobiliteit zijn er parkeerplaatsen dicht bij de lift. Daelhof heeft ook een buitenparking met een (beperkte) capaciteit van 50 parkeerplaatsen. Je mag ook parkeren in de Erasmuslaan, zolang je de voetpaden vrijhoudt en de verkeersborden worden gerespecteerd.

Met het openbaar vervoer

Het Daelhof crematorium heeft een gemakkelijke bereikbaarheid met buslijn 280, die stopt bij het trein- en busstation van Vilvoorde. De dichtstbijzijnde halte is ‘Erasmuslaan’  op ongeveer 400 meter van het crematorium. Stap uit de bus, met de rotonde voor je, ga naar rechts en loop naar het einde van de straat. Daar gaat u links, het crematorium bevindt zich aan het einde van de weg aan de rechterkant.

Ga voor meer informatie over de buslijnen en dienstregelingen naar https://www.delijn.be

Per fiets of te voet

Een fiets- / wandelpad verbindt de Daalweg rechtstreeks met het crematorium. De Daalweg is te bereiken via Grimbergsesteenweg / Eppegemsesteenweg (de verbindingsweg tussen Verbrande Brug en Eppegem).

Ondergronds is er overdekte parkeerplaats voor fietsers in de buurt van de trap en de lift die leidt naar de welkomsthal. Een tweede fietsenrek bevindt zich dicht bij de hoofdingang.

Heb je een vraag of zijn er nog onzekerheden?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen, Crematorium Daelhof is er om u te helpen.