Koffietafel

Onze formules

Crematorium Daelhof

Koffietafel

Na de afscheidsplechtigheid krijgen families en nabestaanden de mogelijkheid om een maaltijd te nuttigen. Daelhof biedt kwaliteitsvolle en betaalbare maaltijden, een koffietafel en recepties in een rustgevend kader met zicht op het nabijgelegen bos. U kan na de plechtigheid rechtstreeks naar de door u gereserveerde koffiezaal gaan zonder dat u zich met uw wagen moet verplaatsen. Onze cateringmedewerkers staan garant voor een warm onthaal en een correcte, vriendelijke bediening van uw gasten.

Onze koffiezalen

Daelhof beschikt over vijf, stemmig ingerichte zalen die elk plaats kunnen bieden aan maximaal 50 personen. Een systeem van modulaire wanden laat toe om van verschillende zalen grotere ruimtes te maken met een capciteit van 100 tot 200 personen. Bovendien beschikt iedere zaal afzonderlijk over een geluidsinstallatie, een flatscreentelevisie en een bedieningspaneel met USB-aansluiting voor klank en beeld om bijvoorbeeld filmpjes en fotomontages af te spelen.

Ook de ontvangstruimte kan plaats geven aan 300 personen, ze biedt verschillende cateringmogelijkheden zoals bijvoorbeeld een staande receptie.

Een koffietafel in een koffiezaal wordt gereserveerd voor twee uur, wat overeenstemt met de gebruikelijke duur van een koffiemaaltijd. Het is mogelijk om de zaal langer te gebruiken, mits een kleine meerprijs en boeking vooraf.

Maaltijdformules

U kan kiezen uit diverse koffietafelformules. Een afternoon tea of rouwreceptie behoort ook tot ons aanbod.

Wij bieden de mogelijkheid om onze formules verder volgens uw smaak en uw budget aan te passen als onze interne organisatie en de andere activiteiten het toelaten op dat moment.

Meestal kan een alternatief geboden worden voor mensen met een allergie of voedselintolerantie indien dit bij de bestelling van de rouwmaaltijd uitdrukkelijk is gemeld en besproken.

Zit u met een vraag of zijn er nog onduidelijkheden?

Aarzel niet om contact op te nemen, Crematorium Daelhof is er om u te helpen.